Referenties

“Pablo ken ik als een enthousiaste man met een grote drive. Hij is een teamplayer. Als kandidaat statenlid, campaigner en bij de programmaraad leerde ik hem ook kennen als iemand die in staat is om anderen te inspireren en mee te krijgen bij het realiseren van goede, creatieve ideeën voor maatschappelijk relevante issues.”
Theo Veltman,Oud campagneleider D66 staten Noord Holland; oud vice voorzitter politiek D66 Amsterdam; bestuurslid APR

“Pablo heb ik leren kennen als iemand die zich degelijk informeert en vanuit de inhoud, rustig en met overtuiging zijn argumenten naar voren brengt. Pablo is een prettige betrokken mens, die goed in een groep kan functioneren.  Met goede analyses en een goede gun factor kan Pablo de discussie beïnvloeden en effectief bijdragen aan het uitdragen van standpunten”  Wimar Jaeger, voorzitter D66 Thema Afdeling Media en wethouder in Muiden

“Pablo heb ik leren kennen als een enthousiaste en integere partijgenoot. Hij is een democraat in hart en nieren en werkt altijd hard voor de partij. Als raadslid zal hij altijd en luisterend oor hebben voor de mensen.”
Dilia Leitner, raadslid D66 Haarlem

Referenties als kandidaat Statenlid

“Pablo Meegdes ken ik als iemand die sociaal en cultureel bewogen is, en op dat gebied kan bogen op brede maatschappelijke ervaring. Onmisbaar voor een D66 dat ook op provinciaal niveau een intelligent en duidelijk geluid wil laten horen! Daarbij een enthousiaste democraat, een uitstekende teamworker. Mijn stem gaat straks daarom naar Pablo!”
Fedde Reeskamp oud fractievoorzitter en lijsttrekker D66 Haarlem

“Drie jaar heb ik met Pablo in de ledenraad van de VARA gezeten en daar heb ik hem leren kennen als iemand die scherpe analyses kan maken en deze helder weet in te brengen in het debat. Pablo werkt graag samen om een gemeenschappelijk doel te bereiken en durft scherp stelling te nemen als dat nodig is. Een goede kandidaat voor de Staten die hoog op mijn stemformulier staat.”
Gerolf Bouwmeester, fractievoorzitter D66 Amsterdam

“Pablo is een enthousiast persoon die vol overgave de inhoud en het proces induikt. Hierbij heeft hij voor ogen wat het gewenste resultaat is. Hij is loyaal, betrouwbaar én (last but not least) heeft humor.
Cora-Yfke Sikkema, oud voorzitter Stedelijke Adviesraad Multiculturele Stad Haarlem (SAMS) en lid gemeenteraad Haarlem

%d bloggers liken dit: