Per direct beschikbaar voor nieuwe functie

job-wanted-sign   Per direct ben ik zowel parttime als fulltime beschikbaar voor een nieuwe opdracht/baan. Mochten jullie iets weten of een interessante vacature zien dan hoor ik dat graag. Delen van dit bericht wordt zeer gewaardeerd.
Het liefst zou ik weer als (online) communicatieadviseur of (public affairs) adviseur aan de slag gaan. Ik heb veel ervaring als beleidsmedewerker, in de (lokale) politiek, media en kabelsector. Werken onder kantoortijd maar ook in de avonden en weekenden ben ik gewend en daar sta ik voor open.Voor meer informatie bekijk mijn Linked-In profiel.

Afgelopen jaar het online beleid als (online)communicatieadviseur van Brandweer Gooi en Vechtstreek mogen opzetten en vormgeven.

Het is belangrijk dat de belangen van een organisatie goed over het voetlicht komen. Mijn kennis van (sociale) media bieden daarbij een meerwaarde. Ik ben iemand die zelf ook zeer actief is op sociale media en deze ook effectief weet in te zetten voor een organisatie. In 2014 heb ik de leergang public affairs van de Universiteit Leiden afgerond om mij nog verder te specialiseren in het behartigen van belangen en hierover communiceren. Belangrijk is om uit te leggen waarom bepaalde besluiten worden genomen en om inwoners en bedrijven goed te betrekken bij de besluitvorming. Ik ben gewend om in een complexe omgeving te opereren en kan goed monitoren wat er op verschillende plekken wordt besproken en hier helder over communiceren. Ik kan goed luisteren naar de verschillende partijen en uit de reacties collega’s adviseren.

Ik weet hoe de procedures werken bij de overheid op verschillende niveaus. In een complexe en politieke omgeving kan ik goed opereren en de belangen behartigen op verschillende plekken. Op lokaal niveau ben ik al enige jaren actief in de politiek en hoop een baan te combineren met een raadlidmaatschap in Haarlemmermeer voor D66.

Geplaatst op juli 5, 2016, in Uncategorized. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: