Plek 6 op de kandidatenlijst D66 Haarlemmermeer, stem mij omhoog!

afbeelding portretDe stem adviescommissie heeft de kandidatenlijst vastgesteld voor de verkiezingen van de gemeenteraad in maart 2014 in Haarlemmermeer. Dit heeft een mooie lijst met hele goede kandidaten opgeleverd, waar ik op een eervolle zesde plaats sta. Dat is een mooie plek op de lijst, maar biedt nog geen garanties voor een uiteindelijke plek in de gemeenteraad. D66 haalde in 2010 5 zetels en is college partij met wethouder John Nederstigt, die nummer twee op de lijst staat.

Uiteindelijk beslissen bij een democratische partij als D66 de leden van de afdeling de uiteindelijke volgorde op de lijst. Ik roep de leden dan ook  op om  gebruik  te maken van hun stemrecht!

De komende periode zal ik intern campagne gaan voeren om te zorgen dat ik mogelijk nog wat kan stijgen op de lijst. Via deze blog zal ik als kandidaat en hopelijk ook als raadslid mijn ervaringen en visie met jullie delen.  Lees hier  waarom ik graag raadslid wil worden voor D66. Hier vind je een aantal referenties. Ik ga er alles aan doen om voor D66 een goed verkiezingsresultaat te halen en in de jaren daarna te zorgen dat we de speerpunten uit het programma bereiken. Nu vooruit!

Hier wat de advies commissie over mij schreef:

Kandidaat Pablo Meegdes (1976) ‘gaat’ in de nieuwe fractie voor vernieuwing, voor een betere zichtbaarheid, voor een optimale inzet van de sociale media en voor een permanente campagne. Als bestuurskundige van huis uit heeft hij zich binnen D66, en professioneel, ook op dit terrein gespecialiseerd, laatstelijk bij de campagne voor de gemeenteraadsfractie van Haarlem, waar hij ook verkiesbare kandidaat was, tot hij verhuisde naar Haarlemmermeer. Meegdes is erg mediagericht, een belangstelling die niet alleen in zijn loopbaan tot uitdrukking komt, maar zeker ook in zijn D66 curriculum. Professioneel brengt hij de ervaring mee uit zijn lange loopbaan als beleidsmedewerker van de Stichting Landelijk Steunpunt Programmaraden. Hij heeft websites opgezet, ondermeer voor een Europarlementariër, is lid van de VARA Verenigingsraad, en binnen D66 sinds een jaar bestuurslid in de thema afdeling media. Meegdes was eerder kandidaat voor Provinciale Staten Noord-Holland (2011). Gezien het feit dat de sociale media, steeds in verandering, in toenemende mate bepalend zijn voor de profilering van politieke partijen, zijn wij blij dat we in de fractie van Meegdes’ deskundigheid kunnen profiteren. Meegdes werkt sinds twee jaar als fractiemedewerker voor de gemeenteraadsfractie, met als opdracht de fractie meer zichtbaar te maken in de sociale media.  Meegdes heeft een profiel wat jongeren aanspreekt: zijn passie voor muziek, festivals en jongeren zal de jonge kiezer van D66 aanspreken. 

De overige kandidaten op de lijst zijn:

  1. Denise Abbas, huidig fractievoorzitter
  2. John Nederstigt, wethouder
  3. Joost Koomen, raadslid
  4. John Jhinnoe, bestuurslid
  5. Karin Bouman, raadslid
  6. Pablo Meegdes, fractiemedewerker
  7. Rob de Nooijer’, raadslid
  8. Kees Mulder
  9. Martin Meiland

Geplaatst op september 20, 2013, in D66. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: