Communicatie moet beter!

Afgelopen vrijdag mocht ik mij presenteren voor de leden van D66 in Alkmaar. Helaas bleken weinig leden de moeite te hebben genomen naar Alkmaar af te reizen. De verkiezingen van de Staten leeft nog niet heel erg onder de leden. Dit heeft in mijn ogen ook te maken dat er de afgelopen jaren door de huidige (kleine) fractie weinig gecommuniceerd werd wat er in de fractie is gebeurd. Er was een website waar niks op gebeurde en er werd niet bericht uit de Staten door de fractie aan de leden en inwoners.  Waarom niet om de 2 maanden een nieuwsbrief wat er in de Staten speelt voor de leden?!  Als ik gekozen wordt zal dit zeker veranderen! Wat mij betreft zal in de nieuwe fractie communicatie een speerpunt zijn en een onderdeel van alles wat wij doen.

Ik zal proberen de leden zoveel mogelijk te informeren over wat er speelt in de provincie en hen hierbij proberen te betrekken. De vele leden in de provincie hebben veel kennis in huis en weten het beste wat er in hen regio speelt. Het is belangrijk hiervan gebruik te maken. Wat mij betreft gaat fractie de provincie in en zullen wij geregeld spreekuren houden in de regio en nauw overleggen met de verschillende afdelingen.  Ik zal als Statenlid in ieder geval geregeld een twitter spreekuur houden.

Inwoners
Daarnaast is het ook belangrijk dat de fractie niet alleen met de leden communiceert, maar ook met de inwoners over wat er speelt in de provincie.  Het moet voor de inwoners zichtbaarder worden wat de D66 fractie vindt en waar zij voor staat  Je zal dan ook geregeld persberichten de wereld in moeten sturen. Want je kan nog zo goed werk leveren in de staten, maar als niemand hier iets van ziet of hoort is dat jammer. Ook zal ik de provincie continu aanspreken dat de communicatie beter moet! Het provinciehuis in Haarlem moet open zijn!

Wat mij betreft zullen scholieren in Noord-Holland worden uitgenodigd om het provinciehuis te bezoeken. Het is belangrijk dat scholieren leren wat er op het provinciehuis gebeurt.

Dus vind je het belangrijk dat er echt een cultuurverandering komt en dat communicatie een speerpunt wordt, stem dan op Pablo Meegdes!

Geplaatst op oktober 25, 2010, in Communicatie, D66. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: