Kandidaat D66 Noord-Holland

Ik heb besloten mij kandidaat te stellen voor de provinciale staten van Noord-Holland voor D66. Volgend jaar maart zijn er verkiezingen en op dit momenten worden de lijsten door de verschillende partijen samengesteld.
Ik denk dat ik met mijn enthousiasme en kennis een toegevoegde waarde kan zijn voor de fractie. Lees hier waarom ik denk dat ik een goede kandidaat zou zijn voor de fractie. Politiek speelt een belangrijke rol in mijn leven en ik wilde niet langer aan de zijlijn staan. Er staan moeilijke beslissingen op stapel die belangrijk zijn voor de toekomst van onze mooie provincie. Bezuinigen zijn onvermijdelijk, maar mogen niet ten koste gaan van investeringen in de toekomst. Deze verkiezingen zijn ook nog belangrijk omdat op basis van de uitslag de Eerste Kamer wordt samengesteld.

Komende vrijdag mag ik in Alkmaar mijzelf presenteren aan de leden van D66. Ik mag in 1 minuut vertellen waarom ik op een verkiesbare plek op de lijst thuis hoor, waarna de leden van alles mogen vragen aan alle kandidaten. Je hebt dus als kandidaat, maar kort de tijd om jezelf te presenteren. Vandaar deze  website, waar ik de komende weken mijn licht zal laten schijnen over verschillende onderwerpen die spelen rond de provincie. Uiteraard sta ik op twitter iedereen ook graag te woord.

Procedure
Als je je kandidaat wil stellen voor provinciale staten moet je eerst een brief met motivatie en cv sturen aan de stemadvies commissie. D66 had een luxeprobleem, want er waren 47 kandidaten goede kandidaten. Dit terwijl D66 op dit moment slechts 2 leden in de Staten heeft.
De Stemadvies Commissie bestaat uit ervaren en wijze D66 leden uit de provincie.  Na de brief ben ik uitgenodigd voor een gesprek. De Stemadvies Commissie heeft besloten mij op plek 18 van de lijst te zetten. Dit is een mooie plek, maar te laag om gekozen te kunnen worden. Daarom heb ik alle steun en stemmen van D66’ers in Noord-Holland nodig!

Geplaatst op oktober 20, 2010, in D66. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: